Anar Samadov Hoca Çekiliş Yapıyor

Kazanmaktan ziyade bi borç ödemesidir bu, kendisinin

bilgisi ve yeteneginde çok şeyler öğrendiğimiz Hocamızın bi

de bunların üstüne hediye dağıtmak istemesi taktire

şayandır. Saygılar Hocam. katılmak isteyen arkadaşlar

içinde bilgiler aşağıdadır

  • Ne Yapmanız Gerekiyor?

    Çok basit :) 3 seçenekten birini veya hepsini yapabilirsin.

    1. Bu çekilişi blog sayfanda duyurarak 3 çekiliş hakkı
    2. Facebook sayfamı beğenerek 2 çekiliş hakkı
    3. Facebook, Twitter veya FriendFeed sosyal paylaşım ağlarında sitemdekiweb tasarım kategorisine ait makalelerden herhangi birini paylaşarak 1 çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.

    Kurallar

    Üstte yazdığım 3 madde için birer kural belirlemem gerektiğini düşündüm. Aşağıda belirteceğim kurallar sırasıyla üstteki 3 maddeyi açıklamaktadır.

    1.1 Her blog’da bir tanıtım yazısı ile çekilişi tanıtabilirsiniz. Bir blogda iki yazı yazarak 6 çekiliş hakkı kazanmak söz konusu olamaz. Farklı bloglarda tanıtım yaparak her blog için ayrı ayrı 3 çekiliş hakkı kazanabilirsiniz. Bloglar’a eklenen yazılar çekiliş bitiş tarihine kadar kesinlikle silinemez.

    2.1 Sadece Facebook sayfamdaki Beğen düğmesine tıklamakla 2 çekiliş hakkı kazanacaksınız. Çekiliş bitiş tarihine kadar facebook sayfasından ayrılan tespit edilirse çekilişe katılma hakklarını kaybedecekler.

    3.1 Facebook, Twitter veya FriendFeed sosyal paylaşım ağlarından herhangi birinde belirtilen kategorideki makalelerden herhangi birini paylaşmakla 1 çekiliş hakkı kazanırsınız. Aynı sosyal paylaşım ağında 1′den fazla makale paylaşmak daha fazla çekiliş hakkı kazanmak demek değildir. 3 sosyal paylaşım ağında da makale paylaşımı yaparsanız 3 çekiliş hakkı kazanırsınız.

    Çekilişe Kimler Katılamaz?

    Çekilişe yurtdışındaki ziyaretçiler katılamaz.

    Çekiliş Sonunda ne kazanacağım?

    Çekiliş sonunda aşağıdaki kitaplardan birini hediye edeceğim. Kazanan kişi hangisini isterse o kitabı göndereceğim. İki kitabı da hediye etmiyorum SADECE BİRİNİ!

    Fiyat farkı var, eşit hediye değil diyebilirsiniz. Fakat kitabı zaten bir kişiye hediye edeceğim ve de bana göre fiyatı değil amaca uygun olması önemlidir. Gönül isterdi farklı konularda birkaç kitap olsun ama şimdilik iki farklı konu seçtim. PHP ve  (Grafik ve Animasyon)

  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın